En stemningsmessig «All Time High»

Årets båttur for våre kunder, samarbeidspartner og interimledere fant sted på MS Fjordclipper. Om jeg skal beskrive kvelden vil jeg kalle det en «stemningsmessig All Time High» – en illustrasjon på at vi har en All Time High i aktivitet i markedet og et rekordår for Interimleder AS. En viktig suksessfaktor er at vi blir bedre og bedre på å samhandle med alle våre interessenter.

Det er utrolig tilfredsstillende når man sitter i hyggelig lag over reker og et glass hvitvin, med bølgeskvulp rundt båten som glir stille utover Oslofjorden, og hører hvor bra det har gått i prosjektene, og at man har lykkes gjennom å bruke interimledelse. Se video fra årets båttur nedenfor.

En ting er å skape flotte økonomiske resultater, men enda morsommere er seiersfølelsen: «Vi klarte det!» Det blir man både veldig stolt og veldig ydmyk av. Vi jobber med veldig komplekse og varierte caser, og det utvikler oss på en fantastisk måte.

Båtturen er for meg et stort høydepunkt hvert år, og et kickstart på en høst som i år blir mer spennende enn noen sinne.

God høst!

 

Silke Holen
Eier og administrasjonssjef