COO i Travel Retail Norge, Christian A.E. Andersen, ble Årets interimleder 2018

COO i Travel Retail Norge, Christian A.E. Andersen, ble Årets interimleder 2018

Hvem er din kandidat til Årets interimleder 2019?

Nå er det kun knappe to uker til vi offentliggjør de nominerte – den 3. desember. Juryen har fått inn flere fantastiske kandidater, men vi tar fremdeles imot forslag. Her får du litt mer informasjon om hvordan det hele foregår.

Hensikten med å kåre Årets interimleder er å skape engasjement og attraktivitet rundt verdien av interimledelse – i næringslivet generelt og hos eksisterende og fremtidige interimledere. Prisen deles ut under festmiddagen på Interimdagen 2020, den 28. januar på Grand Hotel i Oslo. Men hva skjer før det?

Frem til og med 30. november kan du foreslå din kandidat til Årets interimleder 2019. Tirsdag 3. desember får du vite hvem de nominerte er. Navnene kunngjøres på Interimlederbloggen, hvor du kan stemme på den du mener fortjener prisen.

Samtidig starter juryens arbeid. Frem til 25. januar vil de hente inn referanser og uttalelser for å kvalitetssikre de nominerte. Juryen ledes av Cecilie Skarphagen, som har med seg tre svært kompetente jurymedlemmer: Are Skeie, Magne Amundsen og Hege Sundquist. (Kriteriene de jobber ut fra kan du lese mer om her.)

Den 27. januar velger juryen Årets interimleder blant de beste kandidatene. Påfølgende kveld, i festlig lag etter mange inspirerende og lærerike foredrag, åpnes den hvite konvolutten foran spente øyne i den vakre Rococosalen på Grand Hotel. Ser vi deg i salen?