InterimLeder flytter til nye lokaler i Oslo sentrum

Forrige uke kunne adm. direktør, Sverre Holen, spasere noen få hundre meter i augustsola til Rådhusbrygge nr. 2, hvor MS Kustos lå og ventet på å legge ut på årets båttur for interimledere. Etter 14 år på Skullerud har nemlig InterimLeder flyttet til sentrum av Oslo. 

Nå finner du InterimLeder på C.J.Hambros Plass 2C, i samme bygg som Økokrim.

- Som et ledd i fornyelsen har vi samtidig byttet driftsleverandør av datasystemene til Daldata AS og outsourcet økonomifunksjonen til Nordstrand Regnskapsbyrå. Det er alltid spennende med slike overganger, og spesielt på datasiden, men det har heldigvis fungert så å si knirkefritt, sier Sverre Holen.

Finvær som bestilt på årets båttur for interimledere

InterimLeder arrangerer hvert år en båttur for interimledere som har vært leid ut i løpet av året, samt for samarbeidspartnere og andre forbindelser. I år gikk turen av stabelen 26.august – og heldigvis i et strålende vær.

- Dette er en god tradisjon som gjør at mennesker både blir bedre kjent med oss og hverandre under hyggelig omgivelser. Interimlederne er gullet vårt, og vi er stolte av å vise dem fram, forteller Holen. 

Presis klokken 17, pløyde den 65 fot lange cruisebåten ut i Oslofjorden. Været var perfekt og de tykkere klærne trengte man ikke ta frem før klokka ble bortimot ni. Tiden gikk fort i godt lag, og med ferske reker, øl og hvitvin steg stemningen raskt. Da båten la til ved Rådhusbrygga igjen noen timer senere, var det ingen som hadde spesielt lyst til å gå i land.

InterimLeder takker for turen til alle som var med!