InterimLeder henter inn ny seniorrådgiver

Rolf Henrik Svendsen starter fra mai 2015 som seniorrådgiver hos InterimLeder. Svendsen har over 25 års internasjonal ledererfaring fra store og globale selskaper. Hans hovedområde har vært salgsledelse og han har jobbet hos både konsulent- og tjenesteleverandører, i tillegg til mange år i softwareindustrien.

Publisert 07.05.2015

Adm. direktør i InterimLeder, Vegard Rooth, ønsker Rolf Henrik velkommen på laget:

- Interimledelse har lenge vært stort i mange europeiske land, og vi ser nå at markedet i Norge øker. Vi er derfor avhengige av å finne nye medarbeidere som kan bli med på selskapets videre vekst. Det er en krevende jobb å løse våre kunders behov. Rolf Henriks betydelige erfaring, både nasjonalt og internasjonalt, vil være meget verdifull for våre kunder som skal finne de riktige interimlederløsningene. 

- Jeg er genuint opptatt av ledelse og hva som kan utrettes gjennom riktig lederskap, og jeg ser fram til å bistå våre oppdragsgivere med å finne riktige kandidater som oppfyller deres behov, sier Svendsen.

Gjennom årene har han fått svært god kjennskap til en rekke ulike bransjer, alt fra bank, retail og produksjon til distribusjon og transport.

- En bransje hvor jeg har spesielt mye erfaring å tilføre er olje- og gassindustrien, hvor jeg har jobbet tett med selskaper som ENI, Total, ConocoPhillips, Statoil, BP og Shell.

> Se også: Rolf Henrik Svendsens medarbeiderprofil og kontaktinformasjon

 

Rolf Henriks betydelige erfaring, både nasjonalt og internasjonalt, vil være meget verdifull for våre kunder som skal finne de riktige interimlederløsningene.

 

Vegard Rooth,
Adm. dir. InterimLeder AS

Umbraco CMS fra MarkedsPartner