Nordisk samarbeid lar våre norske kunder plukke de beste interimlederne fra øverste hylle

InterimLeder AS er medstifter og medlem av Nordic Interim Partners (NIP), som består av de ledende interimlederselskapene i Sverige, Danmark og Norge.

Samarbeidet gir oss tilgang på store baser med dyktige interimledere i Sverige og Danmark. Samtidig kan vi hjelpe kunder som også er representert i de andre skandinaviske landene med norsk kompetanse.

Svensk industrikultur

Vi har hatt spesiell glede av interimledere fra Sverige, da vårt naboland i øst har en industrikultur som er ganske annerledes og mer omfattende enn her i Norge.

Derfor finner vi ofte de beste interimlederne i Sverige når norske bedrifter henvender seg til oss for å få hjelp til å endre eller forbedre produksjonen, lede produksjonsavdelinger eller når de trenger en ny administrerende direktør i bedrifter som hvor produksjon er et viktig område.

Det er vår erfaring at dyktige, erfarne svenske ledere blir veldig raskt akseptert i Norge, og at det i praksis ikke er noen kulturmessig kollisjon.

Våre nordiske samarbeidspartnere

Vår samarbeidspartner i Sverige er Interim Management International AB, som i mer enn 20 år har bygget en database med over 4500 interimledere i Sverige.

I Danmark er vår samarbeidspartner Nexus Interim Management AS. Nexus var den første profesjonelle leverandøren av interimledere i Danmark, og ble etablert i 2000. Selskapet har Danmarks, Nordens og Baltikums største database med profesjonelle interimledere.

Sammen med våre nordiske partnere kan vi i hele Skandinavia bistå kunder og samtidig hente de beste interimlederne til en jobb uavhengig om han eller hun befinner seg i Norge, Sverige eller Danmark.