← Om interimledelse Mer

Hvorfor velge en interimleder?

Some description

Rett person på plass på 10 dager

Takket være vår unike matchingsprosess, vår database på over 2 000 interimledere, og ekspertise siden 2001 i dette fagfeltet, kan vi garantere at du på 10 dager har en erfaren interimleder på plass i din bedrift.

Les mer om hvordan vi arbeider ›

Den sikreste løsningen

Tempoet og endringsskiftet i det internasjonale næringslivet krever mye av norske bedrifter. Ikke bare må man ha evnen til å raskt kunne skaffe kompetanse – men for å være konkurransedyktig er man avhengig av de beste hodene. Med interimledelse velger du fra øverste hylle, i stedet for å ta dyre snarveier.

På lederjakt? ikke gjør disse feilene...

Du vil raskt se resultater

Fordi våre interimledere er positivt overkvalifiserte, trenger de ingen lang opplæring. De skaffer seg raskt overblikk, og begynner å produsere resultater umiddelbart. De er 100 prosent dedikerte til bedriften, og siden de kommer utenfra, har de ingen behov for karrieremanøvrering.

Les mer om interimledelse ›

Løser ditt behov uansett situasjon

Enten du trenger å fylle et tomrom i organisasjonen eller har behov for spesialkompetanse eller ledelse i en krevende fase, har vi interimledere med erfaring fra de fleste bransjer og scenarier.
De fleste oppdrag faller inn under en av følgende hovedområder:
Gap Management Turnaround Management Project Management Exit Planning

Null risiko for deg

Det å ansette en ny leder er en av de største investeringene en virksomhet kan gjøre. Interimledelse er tilnærmet risikofritt, og medfører ingen skjulte kostnader eller etterlønn.

Kan det virkelig være sant? ›

Er du interessert i mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg og din virksomhet?

Kontakt oss i dag!
Umbraco CMS fra MarkedsPartner