- Hvor raskt kan en interimleder være på plass?

Det er et spørsmål mange stiller oss. Svaret er: - Raskere enn du tror! En som nylig fikk erfare det, er CEO i IV Group, Arnaud Houllemare.

Akutt behov for en erfaren leder

For tre uker siden var franskmannen, som jobber ved gruppens kinesiske avdeling i Suzhou (9 mil vest for Shanghai), på forretningsreise i Norge. Det var da det skjedde:

- Det oppstod et akutt behov for en erfaren leder, og situasjonen var svært kritisk. Jeg ringte Tor hos InterimLeder AS, og forklarte situasjonen. Derfra gikk det fort! Dette var på en mandag, og allerede kvelden etter gjennomførte vi intervjuer i Oslo, med tre glimrende kandidater. Onsdag morgen tok jeg en beslutning om hvem vi gikk for, og mandagen etter var han på plass, forteller Arnaud Houllemare fornøyd. 

Ekstrem reaksjonsevne og høyt nivå på kandidater

I dag er interimlederen i full sving med oppdraget hos IV Group, og Houllemare er tydelig tilfreds med både prosessen og resultatet:

- Det som er virkelig utrolig med InterimLeder, er deres ekstreme reaksjonsevne og det høye nivået på kandidatene som de presenterte for oss. Vi var i en svært kritisk situasjon, og uten support og hjelp fra InterimLeder, ville det blitt en vanskelig tid å gå gjennom, avslutter Arnaud. 

IV Group

Arnaud Houllemare er adm. direktør i IV Group, en internasjonal gruppe av industriselskaper, med over 500 ansatte. Med lokasjoner i Kina, Norge og Sverige betjener de markedet for plastikkdeler, med både industrielle tjenester og rådgivning. Kundene deres befinner seg i ulike bransjer, blant annet telekom, bilproduksjon og industri.


InterimLeder AS har løsningen for din bedrifts akutte lederbehov. Med Norges største database av interimledere, en unik spisskompetanse innen interimledelse, og en effektiv matchingsprosess, er vi næringslivets foretrukne samarbeidspartner på midlertidig ledelse. Kontakt oss gjerne for en samtale om ditt behov.

Ønsker du en uforpliktende prat om deres behov? Ta kontakt med oss i dag!