← Selskapet Mer

Leanne Patricia Drøyer

Partner

Leanne Patricia Drøyer (Partner) kom til InterimLeder AS i august 2017, med 24 års ledererfaring fra globale selskaper bak seg. Hun har jobbet i bransjer som retail, reiseliv, HR og administrasjon. Leanne har de siste syv årene jobbet for konsulentselskapet Daymon Worldwide i rollen som Senior Business Manager, og fungert som interimleder for ICA Norge og Circle K i samme periode. 

Leanne vil arbeide målrettet mot å selge inn InterimLeder sine tjenester til våre oppdragsgivere. Rollen hennes er å koble egne erfaringer som konsulent opp mot kundenes behov, og effektivt iverksette tiltak og prosesser.

Med spisskompetanse innen tverrfaglig samarbeid, ledelse, salg, markedsføring og kommunikasjon vil hun bistå i arbeidsprosesser med kunder. Hun tar med seg verdifull erfaring fra arbeid med forskjellige forretningskulturer og lederroller i både Norge og Australia.

Leanne har en bachelor i Tourism Management med spesialisering i PR fra University of Canberra, og diplom i Business Administration fra Sydney Business Institute. Hun har også studert norsk og norsk litteratur ved Universitetet i Oslo.

Hun betegner seg selv som «sær-australsk», men er over gjennomsnittet interessert i ski, noe hun liker å bruke fritiden på. Ellers elsker hun Oslo og hovedstadens korte vei til sjø, skog og mark.

Telefon: +47 909 23 222
Umbraco CMS fra MarkedsPartner