← Selskapet Mer

Tor Hansen

Partner

Tor Hansen (f. 1950) startet i Interimleder AS i 2012 og er i dag partner i selskapet.

Tor startet sitt yrkesaktive liv i 1974, som regnskapssekretær i Jahres Fabrikker AS i Sandefjord. Han steg snart i gradene, og ble etter hvert regnskapssjef og økonomisjef i selskapet.

I 1982 sluttet han i Jahres Fabrikker, for å gå over i databransjen som daglig leder i Scanvest Ring Data i Vestfold/Telemark (senere Scanvest Olivetti). Her hadde han forskjellige lederjobber, inntil han i 1994 ble headhuntet til Telenor Bedrift som salgsdirektør for region sør. Etter hvert ble ansvarsområdet utvidet, og i 1997 ble han tilbudt jobben som regionsdirektør for Sør-Norge.

Tor sluttet i Telenor i 1999, og begynte da som salgsdirektør i et nystartet selskap i Sandefjord, Priorit Telecom. Tor var i Priority frem til 2003, og hadde bl.a. stillinger som markedsdirektør og direktør for forretningsenhet Telefoni. I 2003 tok Tor et skikkelig kvantesprang, hoppet over til eiendomsbransjen, og ble ansatt som adm. dir. i eiendomsselskapet Kreta Eiendom, på Kreta. Dette selskapet drev han fram til 2009, da han vendte nesen hjemover, og startet sin egen konsulentvirksomhet.

I perioden 2009-2012 var han bl.a. innom konsulentselskapet Aukner Neuman, hvor han bistod kunder innenfor områdene rekruttering, midlertidig ledelse og forretningsutvikling.

Tor er siviløkonom, og har en bachelor innen ledelse og økonomi fra Handelshøyskolen BI. Som tidligere syklist kan han observeres med racersykkel langs landeveiene utenfor Tønsberg eller på Kreta, hvor han har feriested.

Telefon: +47 934 10 730
Umbraco CMS fra MarkedsPartner