← Tjenester Mer

Tjenester

InterimLeder AS hjelper bedrifter med akutt lederbehov til å få på plass en kvalifisert leder i løpet av 10 arbeidsdager. 

Det er minst tre grunner til at vi kan garantere dette:

  • Vår unike matchingsprosess
  • Lang ekspertise innen interimledelse
  • Norges største interimlederdatabase, med over 2 000 kandidater. 

Som kunde får du nye øyne på virksomheten, og en person med spesialistkompetanse og bransjeerfaring. Våre interimledere har lang fartstid i lignende oppdrag, ser raskt hva som må gjøres, og har også evnen til å gjennomføre endringene.

Interimledelse blir også kalt "management for hire" eller ledervikar, og oppdragene våre interimledere utfører, befinner seg hovedsakelig innen tre management-kategorier som vi kaller "turnaround", "gap" og "project". Vi har også utarbeidet et unikt konsept for "exit planning", myntet på bedriftseiere som planlegger salg av egen bedrift.

InterimLeder AS har også tilgang på store baser med dyktige interimledere i Sverige og Danmark, gjennom Nordic Interim Partners (NIP), som består av de ledende interimlederselskapene i Sverige, Danmark og Norge. Samarbeidet gir oss muligheten til å hjelpe kunder som også er representert i de andre skandinaviske landene, med norsk kompetanse.

Se også eksempler på bedrifter vi har hjulpet.

I Interimleder AS er vi det eneste selskapet som har spesialisert oss på interimledelse siden 2001, og vi kan levere en positivt overkvalifisert leder til din bedrift, på 10 dager. Garantert.
- Vegard Rooth, Adm. dir

Gap Management

Ekstra kompetanse eller midlertidig kapasitet, når nøkkel-medarbeidere blir syke, skifter jobb, går ut i permisjon eller ved omstilling.

Les mer ›

Turnaround Management

Ledelse av krevende endringer, f.eks. i forbindelse med omlegging av virksomheten, oppkjøp, fusjoner eller kriser.

Les mer ›

Project Management

Ressurser til rask og effektiv implementering av prosjekter i eller utenfor organisasjonen.

Les mer ›

Exit Planning

Unikt og utprøvd konsept for deg som planlegger å selge egen bedrift.

Les mer ›
Umbraco CMS fra MarkedsPartner