Tradisjonsrik tur på «bøljan blå» med våre viktige støttespillere

Torsdag 31. august arrangerte vi vår årlige båttur på Oslofjorden for kunder, interimledere og samarbeidspartnere. Værgudene viste seg fra en mindre sjarmerende side på turens første del, men alle andre ingredienser for en flott kveld på fjorden var på plass!

Det har blitt en årlig tradisjon å invitere våre utleide interimledere og utvalgte kunder og samarbeidspartnere til en hyggelig sammenkomst på sjøen. Dette er en viktig anledning for oss i Interimleder til å takke våre viktige støttespillere for innsats og samarbeid. Ikke minst er båtturen en fantastisk ramme rundt det å bli bedre kjent med hverandre.

Regnfull avgang la ingen demper

Årets båttur ble arrangert på den siste dagen i august måned. Vi hadde selvsagt håpet på sol og sensommervarme, men fikk sommerens «normalvær» - altså temperaturer litt under middels og skiftende skydekke. Noen ting rår vi ikke over, uansett hvor godt vi planlegger!

M/S Fjordclipper la ut fra Opera-kaia i øsende regn klokka fem, men selv med regnet piskende mot sidevinduene sett vi lunt og godt på dekk. Som alltid sørget det flotte vertskapet hos Kustos AS for enestående service og deilige reker med tilhørende servering som gjør en tur på fjorden perfekt. Den gode stemningen hadde våre gjester selv med seg om bord, og tonen var upåklagelig fra kai.

Gledelige tall i glad tale fra administrerende

Administrerende direktør i Interimleder, Vegard Rooth, ønsket velkommen om bord og benyttet anledningen til å oppsummere nå-bildet for selskapet. Det er et hyggelig bilde av et selskap i eksepsjonell vekst. Etterspørselen etter dyktige og erfarne interimledere har rett og slett «tatt av». I 2016 omsatte Interimleder AS for 23,5 millioner. Omsetningstallet for 2017 ligger an til å bli det dobbelte!

- Dere som er her i kveld reflekterer på flere måter vår vekst og suksess i Interimleder AS, fortalte Vegard Rooth til en lydhør forsamling. - Dere er nye interimledere og «gamle» interimledere, nye kunder og «gamle» kunder. Slik er også bildet av oppdragene våre!

En stor del av den økende oppdragsmengden kommer inn via web. Interimleder har i flere år jobbet systematisk og målrettet med websider, blogg og digital markedsføring for å oppnå synlighet og gjøre interimledelse som fag mer kjent. Nå kan det se ut til at vi for alvor høster frukter av dette arbeidet.

Tilfredse kunder

- Gjenkjøp er imidlertid den viktigste årsaken fortsatt til at vi får så mange oppdrag, understreket Vegard Rooth. - Mer enn 40 % av oppdragene våre er fra kunder som kommer tilbake! Disse oppdragene hadde vi aldri fått hvis ikke det var for den fantastiske jobben som dere - våre interimledere - gjør, sa en takknemlig administrerende.

Med en kundetilfredshet som i snitt ligger over 5 (av 6 mulige) på den totale prosessen rundt et oppdrag, tyder det meste på at kundens opplevelse av kvalitet er gjennomgående god i alle ledd i leveransen.

For øvrig er det jo slik, ifølge Vegard Rooth, at det er de dyktige som har flaks. Ingmar Stenmark sa det på denne måten: «Jo mer jeg trener, jo mer flaks får jeg!». For Interimleder sin del er det mye sant og riktig i dette!

Når sjefen plutselig blir borte

Timene tilbragt i vakre skjærgårdskulisser om bord i M/S Fjordclipper gikk fort. Værgudene gav opp sine fåfengte forsøk på å legge demper på stemningen, og på siste del av turen gled vi fram i silkemykt mørke langs en vakkert lyssatt hovedstad.

Et eller annet sted på ferden hoppet administrerende direktør Vegard Rooth i land for å rekke transporten til neste arrangement, på en annen kant av landet. Men som alltid i god interimledelse sto det kvalifiserte og erfarne mennesker parat til å ta over roret i sjefens fravær, og det er ikke engang sikkert at alle gjestene fikk med seg forsvinningsnummeret. Den hyggelige tonen om bord lot seg i hvert fall ikke påvirke, og holdt seg aldeles utmerket helt tilbake kai (og kanskje enda lenger utover kvelden for noen?).

Tusen takk for en strålende kveld til alle dere som deltok. Vi gleder oss til å invitere til neste års tur!