Vi levererer interimledere til hele C-suiten!

Som ledende aktør innen utleie av ledere, har vi over 3 000 kandidater for interimleder- og management for hire-oppdrag i vår nasjonale base her i Norge. Globalt har vi tilgang på over 60 000 interimledere via vår samarbeidspartner, GlobaliseUnder har vi valgt ut et knippe interimleder-roller vi ofte får forespørsler om. Listen er ikke uttømmende, så om du ikke finner den lederrollen du er ute etter, så ta kontakt. Vi tilbyr interimledere i en rekke roller innen alt fra toppledelse, økonomisk ledelse, støtte- og stabsledelse, linjeledelse og kommersiell ledelse – til prosjektledelse. Har du et lederbehov, finner vi løsningen for deg på 10 dager eller mindre.

Interimledelse kan benyttes i hele organisasjonen:

 

Toppledelse: Interim CEO, Adm.dir., Daglig leder, Konsernsjef.

Økonomisk ledelse: Interim CFO, Finanssjef/Finansdirektør, Økonomisjef/Økonomidirektør, Regnskapssjef/Regnskapsdirektør.

Linjeledelse: Interim direktør, avdelingsleder, SVP, EVP, Divisjonsdirektør, Regiondirektør, Salgsdirektør, CCO, CIO, CDO.

Stab/støtte-ledelse: Interim HR-direktør, HR Business Partner, HR-direktør, HMS-sjef, Supply Chain Manager, Innkjøpssjef, Produktsjef.

Prosjektledelse: Interim Prosjektleder, Prosjektdirektør.

Ta kontakt med oss for å leie en interimleder eller mer informasjon om interimledelse:

Personvern

Å håndtere dine personopplysninger riktig er viktig for oss. Vi trenger ditt samtykke til å håndtere dine opplysninger som beskrevet i vår personvernerklæring, og for å sende deg relevant informasjon som invitasjoner til seminarer og tips om relevant faginnhold.