Skip to content

Aktuelle seminarer

Tidligere seminarer

Verdidrivende endringsledelse

I samarbeid med advokatfirmet Bull inviterer Interimleder til ettermiddagsseminar den 19. mars 15:00 -17:00. Mange virksomheter opplever utfordrende tider, og kan ha behov for endringsledelse for å lykkes i morgendagens marked. Omstilling kan bety endringer i organisasjonen, restrukturering, klargjøring for en transaksjon eller konsolidering etter oppkjøp. Interimledelse kan tilføre verdi i slike endringsfaser. Vi deler konkrete ledererfaringer og ser på hvordan det rettslige landskapet bør få betydning for veikartet.

Interimdagen 2024: Best i verden

Bli med oss når vi «kickstarter» det nye lederåret med årets høydepunkt for oss som jobber med interimledelse.

Interimdagen 2024 går av stabelen på Grand Hotell 1. februar 2024. Mer informasjon kommer!

Hvordan øke motivasjon og prestasjon på jobb og privat?

Ønsker du å finne nøkkelen til å øke motivasjon og prestasjon både i yrkeslivet og privat? Dette seminaret av Ræder Bing og Interimleder, den 8. november, gir deg en god start.

Interimdagen 2023

Bli med oss når vi «kickstarter» det nye lederåret med årets høydepunkt for oss som jobber med interimledelse.

Interimdagen 2023 går av stabelen på Grand Hotell 25. januar 2023. Mer informasjon kommer!

Interimseminaret 2022

Interimleder AS inviterer våre kunder, beste venner og viktigste samarbeidspartnere til Interimseminar på den Norske Operaen 7. september, fra klokken 13-16:00.

Eksklusiv HR-lunsj

Interimleder AS inviterte til en eksklusiv HR-lunsj. Målet er å samle en liten gruppe HR-funksjoner, fra forskjellige sektorer og industrier, for god lunsj, fruktbare diskusjoner og faglig påfyll.

Interimdagen 2022

Bli med oss når vi «kickstarter» det nye lederåret med årets høydepunkt for oss som jobber med interimledelse.

Interimdagen 2022 går av stabelen på Grand Hotell 26. januar 2022. Mer informasjon kommer! 

Jubileumsseminar

I år feirer Interimleder 20 år, og derfor ønsker vi å invitere våre kunder, beste venner og viktigste samarbeidspartnere til et helt spesielt Jubileumsseminar på Operahuset i Oslo den 8. september, fra klokken 13-16:30. 

Interimdagen 2021

For femte året på rad arrangerer vi den årlige Interimdagen! Bli med oss når vi kickstarter det nye lederåret på 27. januar 2021 kl. 15:00.

Webinar: Energien i Finsk-Norsk lederskap og eierskap

Onsdag 23. september inviterer vi til webinar sammen med Norsk-Finsk Handelsforening. Vi setter «Energien i Finsk-Norsk lederskap og eierskap» på agendaen. Hvordan kan vi utnytte vårt gode naboskap og kulturforskjeller mellom oss enda bedre til felles nytte i eierskap og lederskap? 

Innovasjon i HR i turbulente tider

Kriser gjør oss kreative. Kriser åpner mulighetsrom. Kriser skaper innovasjon. Hvordan påvirker koronakrisen HR? Kommer det nye, effektive, kvalitativt bedre måter å jobbe på innen HR ut i den andre enden?

I et webinar torsdag 4. juni vil vi se på hva som allerede har skjedd av innovasjon innen HR, samt hva vi tror kommer. Vi har fått med oss to HR-eksperter til å belyse disse temaene. 

Webinar: Innovasjon i turbulente tider

Torsdag 23. april kl 14:00 inviterer vi til webinar. Aldri har det vært viktigere å se fremover og handle klokt for å komme godt ut av dagens krevende situasjon. At turbulente tider fører til økt innovasjonstakt, er det ikke tvil om. I dag skjer det kanskje mer innovasjon enn på lenge. Nyskapningene skjer overalt og i et imponerende tempo. Hvordan komme i gang raskt og sikre at virksomheten utnytter mulighetene til å oppnå gode resultater på både kort og lang sikt?

Webinar: Forbered deg på det verste, "håp" på det beste

Torsdag 2. april inviterer vi til nytt webinar!

Koronaepidemien har endret forutsetningene i næringslivet! Virksomheter opplever kraftig endrede rammevilkår - og endringer skjer fra time til time og fra dag til dag. Dette medfører behov for en annen form for ledelse enn i en normal hverdag, og mange bedrifter søker relevant kompetanse. 

I dette webinaret får du høre om erfaringer andre har gjort seg, og hvilke tiltak og ressurser som kan være hensiktsmessige i denne situasjonen. 

Webinar: Kriseledelse

Torsdag 26. mars har vi gleden av å invitere til webinar. I Interimleder er vi svært vant til å håndtere og levere ledere inn i kritiske situasjoner. I dag har vi mange ledere utleid i flere forskjellige virksomheter og bransjer. Vi følger løpende opp og opplever en meget lærerik tid i disse Koronatider.

Interimdagen 2020

28. januar 2020 er det duket for vårt årlige arrangement "INTERIMDAGEN". Som tidligere år avholdes arrangementet på ærverdige Grand Hotel i Oslo.

Hvordan bli en mer «digital» leder?

9. oktober 2019 inviterte vi til seminar i samarbeid med MarkedsPartner og Advokatfirmaet Føyen Torkildsen. I dette seminaret får du gode råd fra erfarne eksperter innen ledelse, jus og forretningsutvikling, som vil gi deg innsikt og metoder til den digitaliseringsreisen din virksomhet står overfor. 

Prestasjonsledelse: Fra «Good» to «Great»

Torsdag 12. september 2019 inviterer vi til seminar med tema "Prestasjonsledelse". Hvilke faktorer kjennetegner kulturer som klarer å skape ekstraordinære prestasjoner? Og hvilken rolle spiller vi som ledere for å løfte organisasjonen fra «Good» to «Great»? Hvordan blir vi best i business?

Ny leder i ny virksomhet? Slik blir du en «ringrev» på bare to uker!

Onsdag 28. august 2019 er det igjen duket for interimseminaret. I samarbeid med Føyen Torkildsen inviterer vi til seminar med tema "Ny leder i ny virksomhet? Slik blir du en «ringrev» på bare to uker!". 

Diversity Leadership - create more energy with diversity!

Friday June 14th 2019 the CNBA, Interimleder and Simonsen Vogt Wiig have the pleasure to invite you to the seminar "Diversity Leadership: Create more energy with diversity!". This is a great opportunity to learn about some of the most cutting-edge research into the world of work and how demographics in the workplace will continue to shift over the coming decades.

INTERIMDAGEN 2019

Tirsdag 29. januar 2019 gjentar vi fjorårets suksess og arrangerer den årlige INTERIMDAGEN. Det blir en rekke inspirerende og innsiktsfulle foredrag, før mingling og festmiddag med prisutdeling og kåring av Årets Interimleder 2018. Dette blir en hyggelig og nyttig dag med både nettverksbygging og faglig påfyll!

Sosial bærekraft - et konkurransefortrinn?

Tirsdag 13. november 2018 inviterer vi til frokostseminar hos Føyen Torkildsen i samarbeid med Ferd, Reach for Change og Interimleder AS. Flere og flere bedrifter ønsker å ta samfunnsansvar gjennom å øke sitt samfunnsengasjement - ikke bare fordi det er en riktig ting å gjøre, men fordi det lønner seg. Vi ønsker deg velkommen til en spennende morgen!

Endringsledelse og digitalisering

Onsdag 17. oktober 2018 inviterer vi til seminar. Hvilken rolle spiller selskapets ledelse i en stadig omskiftelig verden - og hvilke juridiske regler gjelder egentlig ved digital markedsføring? Vi ønsker deg velkommen til en spennende ettermiddag! 

Hvordan lykkes som Interimleder?

Onsdag 29. august 2018 inviterer vi til seminar. Våre kunder trenger løsninger i sine situasjoner. Disse kan variere mye, men fokus på selve gjennomføringen av oppdraget vil alltid være avgjørende for suksessen. Vi ønsker deg velkommen til en spennende ettermiddag!

Digitalisering i etablerte kunnskapsbedrifter

Digitaliseringen skjer fort og skaper nye muligheter for alle bedrifter, men i kunnskapsbedrifter kan det være tungt å overlate til maskinene å levere det man selv har levert. Torsdag 14. juni 2018 har vi satt dette temaet på dagsorden som et ledd i videreutviklingen av interimledelse. Vi ønsker deg velkommen til en spennende formiddag! 

«Walk the talk» - Hvordan skape og bevare en vinnerkultur for din bedrift?

Onsdag 21. mars 2018 inviterte vi til seminar. Hvem, hva og hvordan bygger man en sterk, vinnende og varig bedriftskultur? Hva er det som kjennetegner suksessbedrifter? Hvilke spilleregler gjelder og hvilken kultur eksisterer egentlig i din bedrift i dag? Må trappen vaskes ovenfra og ned - og i så fall hvor ofte?

Våg å ta risiko!

- Aktiv ledelse av selskaper og hvorfor du som styremedlem og leder bør ta risiko! 24. oktober 2017 inviterte Advokatfirmaet Ræder og Interimleder AS til en erfaringsstafett med en advokat og en endringsleder for å belyse dette temaet. 

Interimdagen 2018

Onsdag 31. januar 2018 arrangerte vi Interimdagen 2018, hvor vi også kåret Årets Interimleder 2017. Vi startet klokken 15 med et inspirerende faglig program, før mingling og festmiddag med prisutdeling. Dette var en stimulerende dag med mye inspirasjon for 2018!

Hvordan lykkes du som Interimleder?

Forberedelse, oppstart, gjennomføring, avslutning og oppfølging. Dette temaet har vi satt på dagsorden som et ledd i videreutviklingen av interimledelse. Vi ønsker deg som interimleder velkommen til en spennende ettermiddag. 

Ledelse i digitaliseringens tidsalder

Hva står vi foran? CDO - Hva er det, og hvordan lykkes? Er dette noe nytt ledelsesmessig, eller...? Og hva sier jusen om dette i dag?

Endring og endringsledelse i offentlig sektor

Hvor mye skiller det egentlig på endringsledelse i privat og offentlig sektor? Er det nødvendig med sektorerfaring for å være en god leder i det offentlige? Dette var to av spørsmålene som ble belyst på InterimLeders frokostseminar torsdag 25. august 2016, «Endringer og endringsledelse i offentlig sektor».

Styrelunsj om nedbemanning og endringsprosesser

Hvilket ansvar har styret i omstillingsprosesser? Hvilken rolle bør styret ta? Hvordan gjennomføre en «god» nedbemanningsprosess? Dette var temaer som ble diskutert med stort engasjement i en styrelunsj arrangert av Advokatfirmaet Føyen Torkildsen og InterimLeder i samarbeid, torsdag 13. oktober 2016.

Business Recovery & REFOCUS Stavanger

Hvordan kan bedrifter sikre at de er riktig bemannet for spranget inn i framtiden? Dette var hovedtemaet da advokatfirmaet Steenstrup Stordrange, Realkompetanse AS og Interimleder AS inviterte til lunsjseminar i Stavanger torsdag 12. januar 2017.

Business Recovery & REFOCUS Ålesund

Hvordan kan bedrifter sikre at de er riktig bemannet for spranget inn i framtiden? Dette var hovedtemaet da advokatfirmaet Steenstrup Stordrange, Realkompetanse AS og Interimleder AS inviterte til lunsjseminar i Ålesund tirsdag 17. januar 2017.

Interimdagen 2017

Tirsdag 31. januar 2017 arrangerte vi historiens første Interimdag. På programmet sto faglig påfyll og påfølgende festmiddag med kåring av Årets Interimleder 2016 – for øvrig også den første i sitt slag.

Er du som arbeidsgiver forberedt på fremtiden?

Hvilket handlingsrom har du som leder når du skal gjennomføre endringene som skal ta bedriften til framtiden? Dette var hovedtemaet da advokatfirmaet Ræder og Interimleder AS inviterte til frokostseminar «Ræder morgen» 2. mars 2017.

Velg din LEDER og EIER med omhu

Hvilket eierskap, styre og ledelse trenger man i de forskjellige faser og situasjoner. Finnes det "allroundere" som kan ta hvilken som helst etappe?