Interim CEO

Hva er en interim CEO?

En interim CEO, Administrerende direktør, daglig leder eller konsernsjef er først og fremst en toppleder i en organisasjon som må ha relasjoner til menneskene som skal prestere. Det betyr at en interim CEO er en person som raskt evner å sette seg inn i og forstå situasjonen, virksomheten, hva menneskene i denne organisasjonen presterer og engasjerer seg i prosessene til disse menneske. I tillegg evner en interim CEO å forstå eierne av virksomheten og tanker de har om fremtiden, samt hva slags folk de internt besitter og selv er. Det å forstå styret – og hele kabalen som organismen interimledelse består av, er vesentlig del av oppdraget.

Dernest evner en interim CEO å ta virksomheten fra der den er i dag, til en ny situasjon som er ny og utviklende i en eller annen gitt retning.

Vår fremste styrke som en interimservice-leverandør er å forstå dette, evaluere og finne løsningene, og kunne følge opp virksomheten kontinuerlig, men også 2-3 år etter interimoppdraget for å se hvor godt det fungerte.

Et utvalg av våre utførte interim CEO-oppdrag

Les våre kundereferanser og se hvor mye som er mulig når du leier inn en interim CEO, interim administrerende direktør eller interim daglig leder.

Personvern

Å håndtere dine personopplysninger riktig er viktig for oss. Vi trenger ditt samtykke til å håndtere dine opplysninger som beskrevet i vår personvernerklæring, og for å sende deg relevant informasjon som invitasjoner til seminarer og tips om relevant faginnhold.