Interim CFO

Hva er en interim CFO?

En interim CFO, økonomisjef eller økonomidirektør har erfaringen som skal til for å få rapportering, tall og vekstpotensial under kontroll.

CFO-rollen er en som gjør organisasjonen god. En interim CFO er som regel med i styremøter, og særlig nye eiere har behov for en CFO de kan kommunisere godt med for bistå dem i å presentere tallene på best mulig måte. CFO er en støttefunksjon, men skal samhandle veldig godt med hele organisasjonen slik at det er sammenheng mellom tallene ­– både KPI’er og regnskapstall ­– og organisasjonen som presterer disse tallene. En interim CFO er i stand til å samhandle godt, på tvers av organisasjonen, og ikke minst spille CEO god. CFO er spesielt analytisk, og har derfor en kritikerrolle innad i et lederteam.

Vår fremste styrke som en interimservice-leverandør er å forstå dette, evaluere og finne løsningene, og kunne følge opp virksomheten kontinuerlig, men også 2-3 år etter interimoppdraget for å se hvor godt det fungerte.

Et utvalg av våre utførte interim CFO-oppdrag

Les våre kundereferanser og se hvor mye som er mulig når du leier inn en interim CFO, økonomisjef eller økonomidirektør.

Personvern

Å håndtere dine personopplysninger riktig er viktig for oss. Vi trenger ditt samtykke til å håndtere dine opplysninger som beskrevet i vår personvernerklæring, og for å sende deg relevant informasjon som invitasjoner til seminarer og tips om relevant faginnhold.